Skip to content

Tandem Style

Партньори

Ролпласт

РолпластРолпласт ЕООД е създадена през 2000г. и за 8 години се превърна във водещ производител на прозорци, щори, врати и фасади. Фирмата спечели стабилни позиции на пазара за PVC дограма благодарение на факта, че заложи на най-известните европейски производители.

Екипът на Ролпласт е съставен от млади и амбициозни служители и експерти. Основната мисия на мениджърите е да установи и поддържа стабилни връзки с партньорите и клиентите на фирмата. Принципите на работа се базират на коректност и професионализъм. Фирма Ролпласт е одитирана и сертифицирана по международната система за управление на качеството ISO 9001:2000.

Камакс

Камакс“ КАМАКС “ ООД е българо-чешка фирма, основана през 1994 г. с една конкретна цел: производство и продажба на висококачествени, индивидуално изработени слънцезащитни продукти.

Производствената база е разположена в гр. Тетевен на площ от 8 000 кв.м. Фирмата разполага с модерни машини и оборудване от висок клас, собствен конструкторски отдел и над 80 квалифицирани работници. Всички продукти се изработват индивидуално според желаните от клиента размери, за да се гарантира перфктен монтаж. Многообразието от модели, форми и цветове превъзходно допълват и открояват всеки интериор и екстериор.

ТЕКА - България

ТекаПодразделението за кухни “Тека” има 13 фабрики в Европа, две в Америка и две в Азия, както и развита мрежа за продажби, като по този начин марката “Тека” достига до всяко кътче на планетата.

“Тека” доставя мивки и кухненски уреди за вграждане до повече от 125 страни в 5 континента.

Човешките и икономическите ресурси се разгръщат и ни доближават до нуждите на потенциалните клиенти по целия свят чрез 33 клона, с което непрекъснато подобряваме обслужването на нашите местни партньори.

Пирамис

PyramisФирма ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ ООД развива дейността си от 2006год. ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ ООД е дъщерна фирма на гръцката фирма PYRAMIS. Гръцката фирма съществува от 1959год. и разполага със седем дъщерни фирми. ПИРАМИС БЪЛГАРИЯ ООД се занимава с производство и търговия на стоманени мивки, пълно кухненско обзавеждане и оборудване – бяла техника, тенджери.

Сикотерм

SicothermСИКОТЕРМ ИНДЪСТРИС АД е водещ производител на дограма от дърво със стъклопакет под търговската марка SICOTHERM®

Ако имате нужда от врати и прозорци, дограма от дърво то СИКОТЕРМ ИНДЪСТРИС АД е вашият естествен избор.

 
Начало Партньори
Rollplast